Da dronningen kom forbi

Statsbesøget er overstået.

Sveden er nu tørret af panden, og der kan endelig pustes ud. I de fire dage Dronning Margrethe og Prins Henrik var på besøg, blev arbejdsdagen udvidet til +20 timer, måltider inddraget og primær væskeindtag bestod af Starbucks kaffe. Der blev løbet stærkt for at få arrangementet til at glide for både de kongelige, de danske ministre samt den store erhvervsdelegation. Og det gjorde det. Mere eller mindre. Billed Bladet var dog ikke sene til at understrege, at programmet var lidt flydende pga. Indonesernes punktlighed eller mangel på samme. Men generelt var de danske medier oppe på tæerne for at fremhæve besøget i de danske nyhedsudsendelser, hvilket lykkedes ganske glimrende. Enkelte nåede endda at spotte Jacob med Villads på armen, da alle danske udstationerede i Indonesien skulle hilse på regentparret i onsdags. Desværre betød tilkøb af TV2 abonnement ikke, at vi selv kunne få lov at se klippet. Indtrykket af de kongelige er helt i Monte Carlo drengenes ånd; Prins Henrik er en virkelig karismatisk, humortistisk og behagelig mand. Se bare hvordan han håndterede denne udfordring.

Med besøget overstået kan vi nu se frem til den næste store begivenhed. En uge i Danmark.

I eftermiddag sætter vi kurs mod det kolde nord (og lukker øjnene/krydser fingre for, at Villads synes det er et hit at rejse frem og tilbage i tidszoner). I forbindelse med et seminar som Jacob skal deltage i, øjnede vi muligheden for at besøge familie og venner. Det er selvfølgelig ikke på Lars Løkke maner, så Villads og Camilla betaler selv billetten, og vi placerer os pænt på forreste række (børnerækken) på økonomi klasse. Som det nok kommer til at være med besøg i Danmark, så fortsætter vi stilen, der var lagt for statsbesøget og har et minutiøst planlagt program med fødselsdage, brunchaftaler, fodboldkampe og middage. Vi glæder os.

De korte nyheder:

  • Villads spiser mos med mere eller mindre tilfredshed og har gjort det en lille måneds tid
  • Han nærmer sig de 6 måneder (en milepæl i forældrelivet) og har nu lært at ryste på hovedet og øver sig på at sige IKEA – Gud ved, hvor han har det fra?
  • Huset vi skal flytte ind i er ved at blive renoveret
  • Vores hushjælp Ibu Gus er blevet ansat hos vores naboer, så vi er på udkig efter en anden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: