Ugen der gik

Vi har netop haft besøg af vores hollandske veninde, Femke, som vi lærte at kende, da vi boede i Uganda. Hun har i tre måneder arbejdet på et rehabiliteringscenter for illegalt handlede dyr på den nordlige del af øen Sulawesi. Efter hendes besøg her i Jakarta fortsætter hun turen videre til Australien og senere Colombia. Vidste I i øvrigt at verdens 3. og 4. største ø begge er i Indonesien? Efter Grønland og Australien på første- og andenpladsen kommer øerne Sumatra og Kalimantan (kendt som Borneo). Der er mange steder, vi stadig har til gode at se.

I weekenden nød vi godt af et julearrangement hos ambassadøren, som både bød på gløgg, æbleskiver og en vaskeægte julemand. Villads charmerede alle med sin butterfly, der også virkede som en dobbelthage camouflage.

I dag er der regionsvalg i Indonesien, hvorfor de fleste har fri. Det gælder dog ikke danskerne. Men det er faktisk første gang nogensinde, at der afholdes regionsvalg i hele landet på samme dag.

Nu er klokken ved at være 16, og det er tid til den daglige klapvogns-trilletur rundt i området. Så tag et kig på billederne fra de sidste par dage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: