Weekendbilleder

Weekenden startede, som den plejer, ved poolen lørdag morgen. Regnsæsonen sørger fortsat for blå himmel, som vi forsøger at nyde mest muligt. Herefter fortsatte vi videre til frisøren for både Villads og Jacobs vedkommende. Dog blev det kun til dokumentation af den ene klipning, men frisuren blev den samme. Om eftermiddagen skulle det danske fodboldhold møde et britisk hold i, hvad der viste sig at være, en venskabskamp. Jeg behøver vidst ikke understrege, at holdets anfører (læs: Jacob) var svært utilfreds med omstændighederne.
Idag, søndag, stod vi i ægte børnefamilie stil tidligt op og satte kurs mod Bogor syd for Jakarta, hvor vi var blevet anbefalet Kuntum Farm Field. Bondegårdsidyl i Indonesien. Her kunne man klappe og fodre køer, geder, får, kaniner, ænder, høns og endda fisk. Klappet blev der ikke, men et marsvin og en ged blev til gengæld et par totter hår fattigere.

De korte nyheder

Villads har taget sine FØRSTE SKRIDT idag!
Da Trine og Peter flytter tilbage til Danmark på fredag, overtager vi bl.a. alle deres planter
Den kommende uge kommer Mette, Julie og Thomas tilbage til Jakarta
Vi flyver til Danmark om 12 dage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: