Jakarta fra toppen

 

 

wp-1461287754374.jpgDenne uge har foreløbigt budt på både glade gensyn og en sørgelig afsked. Mette og Thomas, som har været nogle uger på Lombok og Gili Air, kom tilbage til Jakarta i tirsdags. Vi havde aftalt med Ibu Muji, som Villads absolut elsker, at hun kunne arbejde over en aften (det blev til to faktisk), så vi kunne tage ind på Skye Bar på 56. Etage og nyde udsigten over byen.

Trafikken de her dage er FORFÆRDELIG, så det tog os næsten to timer at nå til restauranten, der lå bare seks kilometer herfra. Og lad os bare lige understrege den håbløse trafikale situation, da Jacob dagen efter brugte knap en time på at komme hjem, da han var blot to kilometer fra vores hus.
Nok om det.
Frem kom vi, spiste en fantastisk middag og nød herefter den blændende panorama udsigt over byen. Vi havde valgt en placering i baren, som fordrede, at vi købte drinks for 1 million rupiah (en drink kostede ca 100.000),så vi gik lystigt igang. Det var absolut fantastisk at opleve byen fra toppen, når man for det meste bare sidder lidt små gnaven og bander over trafikken i bilen. Det gjorde godt at blive hævet over dagligdagens til tider kaos tilstande.

Se engang..

image

image

image

Dagen efter gentog vi succesen og lod Villads blive passet, da vi skulle til farvelmiddag med Trine og Peter. De flytter tilbage til Danmark denne uge, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er et kæmpe tab for os. Vi har nydt deres selskab på ture til Bali og Bogor, tabt og vundet (faktisk altid tabt) til dem i Settlers og brugt hver weekend i Kemang i deres selskab. Som et lille plaster på såret, så ser vi dem heldigvis allerede om nogle uger, når vi besøger Danmark.

På lørdag kommer Julie ligeledes tilbage til Jakarta efter strandferien på Lombok og Gili Air og bliver indtil tirsdag. Og så går der ikke længe, før vi finder kufferterne frem og begynder at pakke til vores tur til Danmark. Vi glæder os virkeligt meget, og det forstærkes klart af, at vi denne gang rejser med en helt anden dreng, end vi gjorde, da vi sidst var på besøg i november, hvor Villads bare var fem måneder gammel.

God weekend fra Jakarta

image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: