Danmark fra sin bedste side

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vejrudsigten for København og Sønderjylland blev tjekket op til flere gange om dagen i ugen op til vores tur til Danmark. Det så grufuldt ud. Og da vi mødtes med en flok venner på Frederiksberg umiddelbart efter at vi landede, var meldingen også klar; det havde været KOLDT længe.

Men heldigvis kom vores forårshabitter til sin ret, da vi samme dag satte kurs mod Sønderjylland, og foråret viste sig fra sin bedste side med svimlende 26 grader. Vi spiste frokost på terrassen, kørte traktor på marken, gik ture ved stranden og fik endda årets første is. Sidste til stor fornøjelse for Villads, som ellers ikke er blevet introduceret til alt det søde endnu. Men forældrenes standhaftighed stod ikke på mål med bedsteforældrenes trang til at forkæle ham.

Vi vil lade billederne tale for sig selv og slutte af med…

Korte nyheder

Jacobs søster, Stine, rejste med os tilbage til Jakarta, og vi havde fornøjelsen af hendes selskab en lille uge

Villads fik at vide, at han lignede Prince George, da han forleden var til playgroup (og vi er tilbøjelige til at give dem ret)

Vi har haft besøg af Elsebeth (den kommende souschef på ambassaden) og Christian, som flytter til Jakarta til august med deres to børn

Det danske expat fodboldhold har VUNDET TURNERINGEN!! Det er første gang siden en gang i 90’erne

Villads blev som bekendt 1 år d. 10/5 og vi formåede at fejre det à tre omgange

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: