Jurassic Park

Sidste uge gik med bogklub for Camilla, en børnefri aften, EM for Jacob med kollegerne og en weekend i Jurassic Park. Og Jurassic Park er ingen overdrivelse.

Lidt syd for Jakarta ligger der en stor park, som sjovt nok hedder Taman Mini, der er spækket med museer, udstillinger og forlystelser. Nyeste skud på stammen er deres Taman Legenda park, der er særligt henvendt til børn med karuseller, ponyridning, vandlegeplads og en dinosaur park. Vi havde hørt meget godt om sidstnævnte, og da vejret endelig var bedre søndag morgen, tog vi afsted. Bag os fulgte vores naboer Franziska og Roberto med deres to drenge, og blot tyve minutter senere var vi fremme (ja, tiden bliver altid noteret i en by som Jakarta). Vi var imponerede lige fra starten. En flyvende øgle, med bevægelser og lyde, mødte os ved indgangen, og derfra blev det blot mere troværdigt, som vi gik ad en lille sti med dinosaurer i krattet omkring. De var så livagtige, at børnene, der var limet fast til deres fædres arme, umuligt kunne overbevises om, at de ikke var ægte. Vi var svært imponerede, og var det ikke for det indonesiske touch med støvleaftryk i cementen, beskidt vand i vandlegepladsen og en indgang ‘ude af funktion’ til ponyridning, så havde vi næsten glemt, hvor vi var henne.

Her er nogle billeder fra ugen der gik..
(og nedenunder; de korte nyheder)

De korte nyheder

Vi har aftalt med vores maid, at hun passer Villads en aften i ugen, så vi kan gå ud alene

Pga ramadanen er trafikken ekstra tung om eftermiddagen, da alle skal nå hjem til klokken 18, hvor man fejrer at fasten er ovre

Camillas bogklub består af tre amerikanere, en englænder, to tyskere og to danskere. Næste bog på listen er State of Wonderaf Ann Patchett

Jacob rejser til Semarang i dag for at følge op på deres pilotprojekter

Der er kommet nye faner øverst på siden – klik på dem og se mere

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: