Besøg, en klipning og næste stop: Danmark 

Lad os bare starte et sted.

Villads blev klippet igår. Og måske bliver det hans sidste klipning i længe. I hvert fald gjorde han, til forskel fra de to forrige klipninger, enorm modstand, og vi måtte sidde med en flitsbuespændt dreng i alle 30 minutter, mens den hårdt prøvede frisør klippede lidt tilfældigt omkring. Så kære bedsteforældre (og andre der går op i hans udseende): måske får I jer et meget langhåret barnebarn. Så er det sagt. 

Denne uge har vi haft besøg af Christian og Jennyfer som slutningen på deres måned her i Indonesien. Deres rute har lydt; Jakarta, Bali, Lombok, Surabaya og Mt. Bromo, Yogyakarta og tilsidst Jakarta. De er har elsket alt ved turen bortset fra trafikkøerne. Og det forstår vi. Samtidigt glæder vi os også rigtig meget til selv at kunne krydse trekking ved Mt. Bromo og templer ved Yogyakarta af. Der er så mange unikke og smukke steder at besøge i Indonesien. 

Denne weekend har bl.a. budt på en tur til Bogor botaniske have, den førnævnte klipning, lidt afslapning ved poolen og i dag får vi besøg af den nye souschef på ambassaden, Elsebeth, og hendes familie, der netop er flyttet til Jakarta.

Og nu er vi klar til den sidste uge i Indonesien, inden vi sætter kurs mod DK til to-tre ugers ferie. På fredag venter der os et lille døgns rejsetid før vi igen genforenes med familie og venner. Det er tredje tur til Danmark på præcis et år, og derfor bliver det også den sidste tur nordpå i 2016.

God søndag til alle derude!

Frokost med venner sidste weekend
Zoologisk have med onkel Christian og Jennyfer
En (lidt usikker) bro vi måtte krydse i Bogor botaniske have

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: