At blive rund

 

img_20160910_130254.jpg

30 år. Sådan sagde kalenderen i torsdags. Og det var en anderledes måde at fylde rund på denne gang, end da jeg fyldte 20, hvor Jacob tog sin eneste formiddags pjækkedag fra studiet, så vi kunne nyde det gode vejr på en badebro i Risskov. For denne gang kunne vi fejre, at jeg fylder rund i mere end een forstand. Den havde I nok luret. Jeg har ikke spist for meget på det sidste, selvom det kunne se sådan ud, men vi har istedet sørget for, at Villads skal have en lillesøster næste år. I starten af marts. Men lad os nu se, hvor meget min krop tror på terminsdatoer denne gang. I hvert fald var det helt på sin plads med fødselsdagsgaver som en badedragt med plads til udvidelse og en fotograf til at forevige alt det ovenstående på vores forlængede weekend til Bali.

Men en graviditet i Indonesien er desværre ikke uden bekymring. Med den (for gravide) meget farlige zika virus på dørtærsklen, tvinges vi for alvor til at være påpasselige. Virussen kan give fosteret alvorlig hjerneskade gennem hele graviditeten – dog værst i 1. og 2. trimester. Det er en myggebåren virus, som i skrivende stund er i fuld udbrud i nabolandet Singapore, og som oftest er symptomfri eller med meget lette influenza symptomer. Så lette at de færreste vil søge læge for det. Det gør det selvsagt svært at kortlægge (opløbet til) et evt. udbrud, og da der allerede er konstateret zika tilfælde i Jakarta, ser vi ingen anden mulighed end, at jeg opholder mig indendørs mest muligt og ellers sørger for dækkede ben, arme og myggespray for resten. Jeg må ærligt indrømme, at jeg er meget lidt risikovillig i denne her situation, og altså jeg mener Aung San Suu Kyi var i husarrest i 15 år – jeg kan godt klare et par måneder for vores barns helbred. Af samme grund tager Jacob istedet en kammerat med til Singapore for at se Formel 1.

Nok om det. Sidste weekend var vi som sagt på Bali for at fejre vores gode venners bryllup. Benjamin og Maria er fra Tyskland og bor 50 meter nede ad gaden. Sammen med et andet vennepar brugte vi nogle dage sammen op til brylluppet i området Nusa Dua. Et hotel- og resortområde som har tilgodeset alle turisternes behov, men er relativt blottet for lokalt liv. Men med et barn er det også dejligt komfortabelt at få morgenmaden serveret, bo lige ud til (den børnevenlige) strand og kunne gå en tur på den flisebelagte sti ved vandet. Så her er lidt billeder derfra.

 

One thought on “At blive rund

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: