Det vilde vejr 

I går var der oversvømmelse i vores område.. Igen. Det er efterhånden ved at være en tilbagevendende ugentlig begivenhed. Vores supermarked, der ligger 100 meter herfra, stod under vand, og vores naboer lidt længere nede ad gaden havde vand i kælderen på vej ind i huset. Alt det fordi det regnede (kraftigt) i godt en time.

Heldigvis er vi i vores hus alle gange gået fri, omend vi blot skal bevæge os ud af vores indkørsel, for at stå i vand til knæene. Og her til morgen modtog vi så dette billede… 

En 5 meter lang python slange, som i går blev skyllet op fra kloaken under regnvejret. Død heldigvis. Men det er skræmmende, hvad der lever i Jakartas kloaker – ikke mindst fordi dette billede, er taget i det område, som vi bor i. Se bare på bilen til venstre i billedet, der er dækket af vand op til motoren. Der er ikke andet at sige end, at vi er meget glade for vores høje bil. Særligt de her uger. Og at vi ikke skal bevæge os ud i de store vandmængder til fods, hvis vi gerne vil undgå ubehagelige overraskelser. 

Mange regnvåde (og lidt skræmte) hilsner fra Jakarta 

One thought on “Det vilde vejr 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: