Delapan belas bulan

Det betyder 18 måneder på bahasa indonesisk.

Og i anledningen af at Villads i torsdags fyldte halvandet år, er her en video af det seneste engelske ord på stammen – beklager at formatet er blevet strukket. Siden er han begyndt at sige ‘hej’, ‘mønt’ og ‘mål’ og insisterer på at sige ‘bus’ med engelsk udtale. Sproget udvikles i en rivende fart de her uger.

Denne weekend er helt uden planer, men vi overvejer, om vi skal tage en tur til øerne Flores og Komodo inden december udløber, hvor Camilla kort derefter er for langt henne i graviditeten til at rejse. I så fald er vi blevet anbefalet dette sted, også er det jo ærligt talt svært ikke at tage afsted.

Rigtig god weekend herfra!

Kærlig hilsen Jacob og Camilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: