Kan du ikke føde snart, så jeg kan komme ud og spille golf? 

…….. Ja, ventetiden er sød. Og for nogen lidt lang – især når det urørte golfsæt råber op om at blive taget i brug. Så vi ser begge (af flere årsager åbenbart) frem til den nært forestående familieforøgelse. For hvilken bedre anledning end barsel til at gå en 9-hullers med naboerne og sende nogle indberetninger hjemover. Man kan vel for pokker ikke gå og være enten træt eller nyde sit afkom HELE tiden?

I hvert fald siger kalenderen 37 uger. Blot et par dage fra det tidpunkt, hvor Villads meldte sin tidlige ankomst. Så mentalt prøver vi at indstille os på, at hun kunne være lige på trapperne.

I torsdags lagde vi vejen forbi hospitalet for at se hhv. fødestuen og barselsgangen. Med rygter svirrende om, at det skulle ligne noget fra den tyske DDR tid eller en horror film, blev vi ganske positivt overraskede. Alle skilte står skrevet på både bahasa og engelsk, og det grønklædte personale hilste pænt velkommen. Stuerne er selvfølgelig gamle at se på primært pga. farverne og hospitalssengene burde for længst  være udgået, men udstyret og faciliteterne ellers er helt i orden. Der er endda eget bad og toilet til hver stue, hvilket er en forbedring fra den stue vi endte på i sin tid på Hvidovre Hospital. Så ingen umiddelbar grund til bekymring der.

Graviditeten har på mange måder ikke levet op til de typiske andengangs graviditeter – på den gode måde. Man kunne fx først se en bule på maven, da jeg var halvvejs. Vægtøgningen  er markant mindre, end da jeg ventede Villads med en nuværende forskel på 6 kg (hvilket selvfølgelig hænger sammen med prisen på ostehaps her og, at der ikke importeres mazarin tærter til Indonesien) og energiniveauet har qua min orlov fra arbejdet været højere. Jeg sætter enorm stor pris på det hele.

Og for at der ikke skal gå alt for meget ventetid og baby i den (inden babyen overhovedet er her), så er her..

De korte nyheder 

Der er guvernørvalg på onsdag, som har givet anledning til flere store demonstrationer op til  

Om godt en måned kommer Jacobs søster på besøg

Jacob skal en uge til Danmark i starten af April

Vi har anskaffet os en søskendevogn, som venter på os i København (tak til Ditte, for at bruge sin fredag eftermiddag på det!)

Villads’ yndlingsbøger disse uger handler om at skulle have en baby og om at lære at tælle fra 1-10

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: