Et nyt hjem

Lige siden vi flyttede til Indonesien, vidste vi, at vi med overvejende sandsynlighed skulle flytte til november. Den gamle kontrakt udløb, huset var umådeligt stort, og huslejen stod til at stige. Som nævnt i tidligere blogindlæg har vi gjort os mange overvejelser om, hvor det ville være bedst at flytte hen. I sidste ende vandt skønne faciliteter og et børnevenligt område over trafikken til og fra ambassaden.
Vi er nu flyttet ind. Selvfølgelig mangler vi stadig at pakke en håndfuld kasser ud, ompolstre nogle møbler, sætte hylder op og andre almindelige flytteopgaver. Men her er skønt. Virkelig skønt. Og vi er heldigvis kun blevet bekræftet i, at det var den rigtige beslutning. Bedst forklaret så forestil dig et resort og tilsæt det et sommerhusområde, som til sidst smages til med atmosfæren fra en campingplads i Sydeuropa – så har du Kemang Club Villas.

De korte nyheder

  • Vi fejrer (alligevel) jul på Lombok
  • Det regner nu hver dag, og det gør varmen her langt mere udholdelig
  • Villads er flyttet på sit eget værelse og kan efterhånden også sidde selv
  • Vi har købt tennisketchere, så vores tre år lange dyst kan starte
  • Vi har ansat en ny hushjælp, Ibu Muji, som er her i hverdagene
  • Jacob skal lave æbleflæsk til ambassadens julefrokost – gode fif modtages gerne!

Få alle nye blogindlæg på din mail. Tilføj din mail nederst på siden

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: